HEM PRESENTATION MENY GALLERI RESTAURANGER CATERING KONTAKT Presentation

Wok Kitchen som kök och affärsrörelse har funnits i Sverige sedan 1999. Det har redan blivit till ett etablerat och mycket framgångsrikt restaurangkoncept med totalt elva restauranger i Sverige. De allra första wok-restaurangerna öppnade i Stockholm och Helsingborg, men verksamheten fick inget större genomslag och restaurangerna såldes.

 

Köparen var Hassan Monjurul som lade grunden till det som skulle bli en mycket framgångsrik kedja och franschisekoncept.

 

Nyetableringarna koncentrerades till stora köpcentra och finns idag alltså på fyra orter med fler under uppförande och än fler på projekteringsstadiet.

 

Med ett ständigt ökande antal nöjda matgäster är matkonceptet ett mycket viktigt och annorlunda kulinariskt inslag på restaurangtorgen, något som ger varje food court en mer internationell prägel.

 

Wok Kitchens rätter är anpassade till skandinaviska smaklökar beträffande såväl råvaror som smak genom väl utvalda recept från fjärran östern.

 

Smakerna varierar från mild pepparmintsmak till mer orientaliskt spännande kryddningar. En välbalanserad blandning av mångtusenårig asiatisk matlagningskonst med modernt restaurangtänkande.

 

Wokad mat innehåller färska nyttiga grönsaker, mycket lite fett och är smakligt kryddat utan att vara för starkt.